Followers

RAJA NURUL ELENA BINTI RAJA HUSSIN

Sunday, June 19, 2011

HAPPY FATHERS DAY!

my heart is overflowing wit the loving things you've done,and i really need to tell you that i'm grateful for each one..There's no one quite like a DAD to make your dreams come true,and DAD there's no one anywhere more wonderful than u!! love u DAD.....

capture capture..borinnnggggg!!


posing !!!

hahahaha

sangat bosan ....saat ini

buy something for my lappy!



Friday, June 17, 2011

Do you knOw whAt!!

Lepasnye pratikal exam..minggu depan kami ade briffing untuk pratikal yang kami nak pergi selama 3bulan..hmm elena dapat ka mane ea??hmm ntah la x cinfirm lagi la..yang pasti majoriti kat ipoh perak..terpakse la elena menjadi seorang yang indenpendent!!merantau negeri orang..hopefully pratikal ini menjadi kenangan yang indah buat kami..kenangan yang xdapat di lupakan n mencabar...korang doakan okey...doakan elena dapat buat kerja dengan baik..dan mendapat creadit yang terbaik dalam pratikal ini...sangat gementar...even elena dah pergi pratikal b4 ni..tapi elena still rasa takot n berdebar2..why??coz jaoh dari my parents...bole ke?insyaallah bole dengan berkat doa korang okeh...aminnn...


FINALY!!!!



Wednesday, June 15, 2011

^khaliQ haiQal^


Ini adelah abg angkt aku..
name die khaliq haiqal..
kami da lame berhubung sebagai adik bradik angkat hehe
dah 4taon dah...
die adelah owg 3 selalu nasihat aku..
yang peratama 'parents' aku
kedua 'kawan2 baik aku'
die mmg jge aku..aku sayangggg die....

Saturday, June 11, 2011

next year!!!!

Kami maw pergi bercuti..
where??
PULAU SIPADAN,SABAH!!!!
sayang!booking tiket awal2..hehe
after finish my study!
promise dady k!!

Beribu Sesalan (Acoustic) - 3 Suara (3 Voices) by Jac , Ning, Shila

......

hidup ini mula berubah setelah menjumpai seorang yang ikhlas menyayangi dan mencintai diri ini sepenohnya.. hidup ini rasa lebih bahagia dari sebelom ini... to my ex..bukan saya x sayang awak..tp mungkin kite xde jodoh..mungkin awak ade yang lebih baik dari saya..hmm jangan lah kite berdendam antara satu sama lain.. saya doakan awak bahagia.. to my lover mohd kamil mt daud..saya dah jadi hak awak...thanks sebab awak jage aty saya..saya amat menghargai sangat2..thnks sebab sedarkan saya selama ini tentang kehidupan ini.. bahagia sangat dengan awak..2tahun kawan...5bulan dah couple..n hope kekal..saya nak awak tengok saya graduate bile habis sem.huhmm saya sayang awak dady..love u so damn much...